Guangzhou MeCan Medical Limited

                                        Één - de Leverancier van de Eindemedische apparatuur

Thuis Productenfysiek therapiemateriaal

MC - ST901-Kamer van de Eerste hulp de Draagbare Hyperbaric Zuurstof voor Zuurstoftherapie

Certificaat
Van goede kwaliteit het materiaal van de laboratoriumanalysator voor verkoop
Van goede kwaliteit het materiaal van de laboratoriumanalysator voor verkoop
hello, was de installatie van de RX-eenheid een succes. allen is o.k. en ik heb een zeer goed beeld. DANK U

—— Biomedische Ingenieur van Senegal

Van Dr. Salman Hasan, Arts van Nigeria Hello hebben wij de radio geïnstalleerd en wij zijn werkelijk tevreden met zijn verrichting.

—— Dr. Salman Hasan

Mecan Medical Company beperkte: Ik heb hen voor hun eerlijkheid geprobeerd Ik heb hun producten voor Goede Kwaliteit getest

—— Dr. Emma Adapoe, Ghana, Afrika

Ik ben online Chatten Nu

MC - ST901-Kamer van de Eerste hulp de Draagbare Hyperbaric Zuurstof voor Zuurstoftherapie

China MC - ST901-Kamer van de Eerste hulp de Draagbare Hyperbaric Zuurstof voor Zuurstoftherapie leverancier
MC - ST901-Kamer van de Eerste hulp de Draagbare Hyperbaric Zuurstof voor Zuurstoftherapie leverancier MC - ST901-Kamer van de Eerste hulp de Draagbare Hyperbaric Zuurstof voor Zuurstoftherapie leverancier MC - ST901-Kamer van de Eerste hulp de Draagbare Hyperbaric Zuurstof voor Zuurstoftherapie leverancier

Grote Afbeelding :  MC - ST901-Kamer van de Eerste hulp de Draagbare Hyperbaric Zuurstof voor Zuurstoftherapie

Productdetails:

Plaats van herkomst: Guangzhou
Merknaam: Mecan
Certificering: ISO
Modelnummer: Mc-ST901

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: USD1-4999/set
Verpakking Details: karton
Levertijd: 7-15 werkdagen
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram, Contant geld
Levering vermogen: 10000 reeksen/jaar
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Punt: Draagbare Zuurstofkamer Maat: 90*225cm (D*L)
Druk: 1.3ATA Gewicht: 13 KG
spanning: 110V/220V De afvloeiing van de luchtcompressor: 100L/min
De macht van de luchtcompressor: 550w Het gewicht van de luchtcompressor: 18.3kg

 

 

MC - ST901-Kamer van de Eerste hulp de Draagbare Hyperbaric Zuurstof voor Zuurstoftherapie

 

 

 

Wat is hyperbaric zuurstoftherapie?

 

De Hyperbaric kamer zoals die in hyperbaric zuurstoftherapie wordt gebruikt (HBTO) kan om het even welk aantal bijlagen zijn dat kan worden onder druk gezet om een persoon binnen de enclosuretoervaring hogere luchtdrukken toe te staan dan de normale milieudruk.

 

Bij hogere verhogingen, is de luchtdruk lager. Deze daling van druk vermindert ook de oxygenatie van bloed, en is gekend als zuurstofgebrek-waar de molecules van zuurstof minder druk op de muren van de alveolen uitoefenen (de Wet van Dalton). HBOT volgt deze wet.

 

 

Hoe hyperbaric oxgyen kamer werken?

 

Een Hyperbaric Kamer verbetert het natuurlijke helende proces van het lichaam door inhalatie van zuivere zuurstof terwijl in een totale lichaamskamer, waar de luchtdruk wordt verhoogd en gecontroleerd. Het wordt gebruikt voor een grote verscheidenheid van behandelingen gewoonlijk als deel van een algemeen medische behandelingplan.

 

In normale omstandigheden, wordt de zuurstof vervoerd door het lichaam slechts door rode bloedcellen. Met HBOT, wordt de zuurstof opgelost in alle vloeistoffen van het lichaam, plasma, de centraal zenuwstelselvloeistoffen, de lymfe, en het been en kan aan gebieden worden gedragen waar de omloop verminderd of geblokkeerd is. Op deze wijze, kan de extra zuurstof alle beschadigde weefsels bereiken en het lichaam kan zijn eigen helend proces steunen.

De verhoogde zuurstof verbetert zeer de capaciteit van leucocytten om bacteriën te doden, vermindert het zwellen en staat nieuw bloedvat toe om sneller in de getroffen gebieden te groeien. Het is een eenvoudige, niet-invasieve en pijnloze behandeling.

 

 

Wat zijn de voordelen van milde hyperbaric zuurstoftherapie?

 

Men heeft lang geweten dat het helen van vele gebieden van het lichaam niet zonder aangewezen zuurstofniveaus in het weefsel kan plaatsvinden. Meeste ziekten en de verwondingen komen, voor en treuzelen vaak, op het cellulaire of weefselniveau. In veel gevallen, zoals de problemen van de bloedsomloop; niet-heelt wonden; en de slagen, adequate zuurstof kunnen niet het beschadigde gebied bereiken en de natuurlijke helende bevoegdheid van het lichaam kan behoorlijk functioneren niet. Hyperbaric zuurstoftherapie voorziet natuurlijk deze extra zuurstof en van minimale bijwerkingen.

 

Hyperbaric zuurstoftherapie verbetert de levenskwaliteit van een patiënt op vele gebieden waar de standaardgeneeskunde niet werkt. Vele voorwaarden zoals slag, hersenverlamming, hoofdverwondingen, en chronische moeheid hebben gunstig aan HBOT geantwoord.

 

 

Wat hyperbaric is oxgyen chamer gebruikt voor?

 

1, Eerste hulp

a) Hoogteziekte, Gas of andere schadelijke gasvergiftiging.

De reden waarom wij hoogteziekte krijgen, koolmonoxidevergiftiging met het braken is dat de hersenen aan hypoxia lijden (gebrek aan zuurstof). De symptomen zullen worden verminderd en terugwinning efficiënt na het blijven in de hyperbaric kamer 50 minuten.

b) Dit materiaal kan zuurstof aan het hart snel leveren wanneer een hartaanval in patiënten gebeurt die aan coronaire hartkwaal, angina, en myocardiaal infarct lijden. Deze behandeling is zeer voordelig met zeer weinig bijwerkingen dan die van drugsusedto bloedvat uitzetten om bloedomloop te verbeteren.

 

2. Schoonheid

a) Het uitstoten van Cellulite, Gewichtsverlies.

Het gedachte proces erachter waarom de zuurstoftherapie kan helpen het proces van het gewichtsverlies versnellen is eenvoudig. Het vet binnen van uw lichaam wordt samengesteld van waterstof, koolstof en zuurstof. Zo door meer zuurstof aan uw lichaam toe te voegen, wordt het vet gedwongen om meer te zoeken

de zuurstof en zodoende het wordt of water of kooldioxide. Beiden kunnen veilig uit het lichaam door natuurlijke lichamelijke processen worden verwijderd, waarbij u wordt geholpen om gewicht te verliezen. Op deze wijze zou de zuurstoftherapie theoretisch moeten helpen gewichtsverlies versnellen.

 

3.Face schoonheid en anti-Veroudert

a) Huid en lichaamsverjonging, huid het stemmen. Stijgingen collageen en elastine de productie, wekt omhoog slaap (niets uitvoerende) hersenencellen

b) De huidwanorde zoals acne, eczema, psoriasis, en rosacea kan met succes met hyperbaric zuurstof worden gericht.

c) Hyperbaric zuurstoftherapie verhoogt ook collageenproductie, en kansen van de haarfollikelgroei na re-inplanting.

d) Hyperbaric zuurstoftherapie kan met diverse spijsverteringswanorde van voedende absorptie aan IBS helpen.

 

4. Atletische Prestaties

a) Versnelt het helen van weefsels, ligamenten en gebroken beenderen en vermindert de vorming en de schade van het littekenweefsel.

b) De ademhalingszuurstof onder verhoogde druk van meer dan IATA wordt bedoeld als hyperbaric zuurstoftherapie of HBOT. Dit zou als een belangrijke adjunctive therapie in het beheer van scherp trauma moeten worden beschouwd, dat in sportblessures wordt gezien.

i) Triathletes van wereldklasse hebben hyperbaric zuurstof vele jaren met uitstekende resultaten gebruikt.

ii) de Klinische proeven hebben een verminderde terugwinningstijd na trainingen, dalingen van hartslag in rust, betere slaap, minder spiersoreness, en natuurlijk, verhoogde snelheid en duurzaamheid getoond.

 

5.Autlsm verbetering

a) Verbetert kinderen in cognitieve capaciteit, socialisatie, slaap, kalmte, taal.

i) HBOT verbetert bloedstroom aan de hersenen, vermindert ontsteking en oxydatieve spanning en mobiliseert stamcellen van het beendermerg. De tekorten op al deze gebieden zijn geïdentificeerd in het begin van autisme.

ii) de Gemelde voordelen van de behandeling omvatten verbeteringen in taal, oogcontact, socialisatie, eetlust en spijsvertering. De vermindering van intestinale ontsteking die parasieten en bacteriën impliceert werd ook aangehaald. Omdat velen

de kinderen met autisme genieten van kleine, ingesloten ruimten, zelden is de claustrofobie

een probleem voor het kind.

iii) Verbeteringen van sociale vaardigheden en rangen, en een vermindering van beslagleggingen, na de behandelingen van hyperbaric zuurstoftherapie.

 

6. De slagverbetering

i) Hyperbaric zuurstof onder druk kan een unieke en belangrijke verbetering hebben voor de correctie en het helen van slag en traumatically hersenen verwond (TBI)-geduld.

ii) het eerste klinische gebruik van hyperbaric zuurstof voor de behandeling van slagpatiënten werd gemeld in 1965 en vele studies zijn gedaane sindsdien test zijn veiligheid en doeltreffendheid geweest.

 

7.To-strijdbesmetting

a) zal het geoxydeerde lichaam van A volledig van om het even welke anaërobe bacteriën, doden en zal de doeltreffendheid van sommige antibiotica verbeteren.

 

8. Om vaatvernauwing te bevorderen

a) De behandeling van Hyperbaric zuurstoftherapie veroorzaakt het vaatstelsel om te vernauwen, terwijl nog het leveren van voldoende hoeveelheden zuurstof door het lichaam, welke hulp in het behandelen van compartimentensyndroom door oedeem te verminderen, en ontsteking te verminderen.

 

9 om neurologocal functie te herwinnen

a) Hyperbaric zuurstoftherapie bevordert bloedstroom, metabolisme, en de weefselgroei in mensen met hersenenverwondingen. Dit wekt sluimerende maar levende cellen opnieuw die het verwonde gebied omringen.

 

 

Technische gegevens

 

Model Mc-ST901
Grootte 90*225cm (d*l)
Druk 1.3ATA
Gewicht 13kg
Voltage 110V/220V
De afvloeiing van de luchtcompressor 100L/min
De macht van de luchtcompressor 550W
Het gewicht van de luchtcompressor 18.3KG
Zuurstofzuiverheid Meer dan 90%
De afvloeiing van de zuurstofconcentrator 3-5L/min
De macht van de zuurstofconcentrator 500W
Het gewicht van de zuurstofconcentrator 31KG

 

 

 

Veelgestelde vragen

 

Q: Wat zou ik voor een Behandeling voorbereidingen treffen moeten doen?

A: Een persoon kan in de volledig geklede kamer gaan. Het wordt geadviseerd om losse comfortabele kleding te dragen. De schoenen, de juwelen, of om het even welke scherpe voorwerpen zouden moeten worden verwijderd alvorens in de kamer te krijgen. Men adviseert dat de vrouwen niet kousen in de kamer dragen, omdat het gevoel van claustrofobie kan veroorzaken.

 

Q: Hoe de HBOT-Behandeling zal voelen?

A: De kamer zal met lucht worden gevuld. Zodra de kamer zich aan zijn gevulde grootte heeft uitgebreid, zal het beginnen onder druk te zetten. Terwijl de kamer onder druk zet, zullen uw oren de verandering in druk binnen de kamer voelen. Anders zou het unnoticeable moeten zijn. Om de druk gelijk te maken en het gevoel van volheid in uw oren te vermijden, zult u uw oren moeten ontruimen door te kauwen (gom of voedsel), het slikken, geeuw. Tijdens het onder druk zetten van de kamer, kan uw mond droog worden. Zodra de kamer volledig onder druk gezet is, zou uw kwijlen naar normaal moeten terugkeren.

Bovendien, kan de kamer lichtjes warm worden terwijl het onder druk zet. Zodra het aan volledige druk is, zullen de versiekleppen beginnen de warmere lucht uit de kamer te trekken. Dan kunt u slapen, mediteren, gelezen, horlogefilm aan muziek, enz. luisteren.

 

Q: Hoe Lang is de Behandeling?

A: De behandelingstijden zijn gewoonlijk 60-9OMinutes per tijd, 5-7Times per week. De artsen adviseren gebruikend het onophoudelijk elke dag, maar één keer per dag is genoeg.

 

Q: Zijn Er Om het even welke Bijwerkingen?

A: De draagbare Hyperbaric Zuurstofkamer gebruikt omringende die lucht, door filters wordt gezuiverd, met een zuurstofconcentrator worden gecombineerd, zodat is het volledig veilig. Het meeste die gemeenschappelijke zijdeeffect is ongemak aan de oren door drukveranderingen worden veroorzaakt. Om het risico te minimaliseren, leren de patiënten om de adequate opheldering van uw oren tijdens onder druk zetten te bevorderen. Sommige patiënten kunnen vermoeid en duizelig voelen na het gebruiken van hyperbaric kamer eerste keer. Me maak niet ongerust. Het is een goed signaal. Aangezien Hyperbaric Zuurstoftherapie het metabolisme van ons lichaam zal versnellen, enkel als mensen voel vermoeid na het lange lopen. Zij zijn gewoonlijk goede tekens in het wijzen van op ontgifting.

 

 

Detailbeelden

 

MC - ST901-Kamer van de Eerste hulp de Draagbare Hyperbaric Zuurstof voor Zuurstoftherapie

 

MC - ST901-Kamer van de Eerste hulp de Draagbare Hyperbaric Zuurstof voor Zuurstoftherapie

Contactgegevens
Guangzhou MeCan Medical Limited

Contactpersoon: Mr. Andy

Tel.: 86-159-8923-0468

Fax: 86-159-8923-0468

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)