Guangzhou MeCan Medical Limited

                                        Één - de Leverancier van de Eindemedische apparatuur

Thuis ProductenDraagbare ultrasone Scanner

Hoog - ECHO van Doppler van de Beëindigenkleur de Scanner van de Karretjeultrasone klank voor het Ziekenhuis

Certificaat
Van goede kwaliteit het materiaal van de laboratoriumanalysator voor verkoop
Van goede kwaliteit het materiaal van de laboratoriumanalysator voor verkoop
hello, was de installatie van de RX-eenheid een succes. allen is o.k. en ik heb een zeer goed beeld. DANK U

—— Biomedische Ingenieur van Senegal

Van Dr. Salman Hasan, Arts van Nigeria Hello hebben wij de radio geïnstalleerd en wij zijn werkelijk tevreden met zijn verrichting.

—— Dr. Salman Hasan

Mecan Medical Company beperkte: Ik heb hen voor hun eerlijkheid geprobeerd Ik heb hun producten voor Goede Kwaliteit getest

—— Dr. Emma Adapoe, Ghana, Afrika

Ik ben online Chatten Nu

Hoog - ECHO van Doppler van de Beëindigenkleur de Scanner van de Karretjeultrasone klank voor het Ziekenhuis

China Hoog - ECHO van Doppler van de Beëindigenkleur de Scanner van de Karretjeultrasone klank voor het Ziekenhuis leverancier
Hoog - ECHO van Doppler van de Beëindigenkleur de Scanner van de Karretjeultrasone klank voor het Ziekenhuis leverancier Hoog - ECHO van Doppler van de Beëindigenkleur de Scanner van de Karretjeultrasone klank voor het Ziekenhuis leverancier Hoog - ECHO van Doppler van de Beëindigenkleur de Scanner van de Karretjeultrasone klank voor het Ziekenhuis leverancier

Grote Afbeelding :  Hoog - ECHO van Doppler van de Beëindigenkleur de Scanner van de Karretjeultrasone klank voor het Ziekenhuis

Productdetails:

Plaats van herkomst: Guangzhou
Merknaam: Mecan
Certificering: ISO,CE,FDA
Modelnummer: s40

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Inquiry
Verpakking Details: Standaardpakket voor de uitvoer
Levertijd: 5 - 10 werkdagen
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram, Contant geld
Levering vermogen: 10000 Sets per jaar
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Product: Sonoscape s40 Klinische Toepassingen: Buik, Verloskunde, Gynaecologie, Stukken, spier-Skeletachtige enz.
aftastenwijzen: B /2B/4B/M/ Jonge os M (facultatieve) /Color/DPI/PW/ CW Veelvoudige Omvormers: Convex, Lineair, Transvaginal, Transrectal, micro-Convex,
Het geheugen: meer dan 320G omvormercontactdozen: 5
Display: 19 duim met groot scherm

De meeste High-End ECHO van Doppler van de Karretjekleur Ultrasone klankscanner voor het Ziekenhuis

 

Moidel: S40

 

Feasures van de Kleur van Ecocardiografos Doppler: 

 

Door jaren van ononderbroken innovatie, ontwikkeling, en door voorrang aan onze klanten te verlenen is de vereisten, trots om zijn nieuwe generatie, ultrasone klankproduct op hoog niveau, S40 vrij te geven. Gebaseerd op een revolutionair nieuw platform, combinerend de technologieën van de de kernweergave van SonoScape en glad ergonomisch ontwerp, vertegenwoordigt S40 de nieuwe norm van SonoScape-Serie Sproducten. Dit heft weergaveprestaties op een verslagniveau op en voldoet zelfs aan de meest veeleisende klinische vereisten, beduidend uitbreidt de waarde van ultrasone klank.

19 duim met groot scherm


10 duim slim interactief grafisch Touch screen
Hoge Resolutiemonitor
-- Hoge definitie 1024*768
--Brede het bekijken hoek voor 170°
Four-way Gearticuleerd Wapen met slot, verticale en horizontale omwenteling
Volledig regelbaar en roterend Configuratiescherm
Het op de verbruiker gerichte multinationale toetsenbord van de taalinput
Gelverwarmingstoestel en Endocavity-Sondehouder
5 omvormercontactdozen plus één speciale schakelaar voor Potloodsonde
Volledige waaier van Omvormers die met recentste technologieën wordt gevormd
Geduldig-georiënteerd Dossierbeheersysteem.
Flexibele user-defined functies
Aangepaste één knoopfuncties
Facultatief WiFi en Blauwe Tandfuncties
Volledige geduldige databaseoplossing: DICOM3.0, AVI/JPG, USB2.0, HDD, DVD, PDF-RAPPORT
Premieplatform met Perfecte het Werkstroom
 

S40 is geëngageerd aan het voorzien van artsen van uitzonderlijke weergavekwaliteit op zowel dichtbijgelegen als verre gebieden, zeer verbeterend resolutie en penetratie voor groter kenmerkend vertrouwen.

u-aftasten


de u-aftasten Technologie gebruikt algoritmen de in real time van de beeldverwerking om vlek te elimineren en lawaaiartefacten, die weefselmarges en grenzen verbeteren door discontinuïteit tussen verschillende gebieden te verbeteren. Waarbij betere visualisatie van echte weefselinformatie wordt toegestaan. Het kan de akoestische snelheid in verschillende gebieden automatisch ook aanpassen om de resolutie en het contrast te verbeteren.

Ruimtesamenstellingsweergave


De ruimtesamenstellingsweergave gebruikt verscheidene lijnen van gezicht voor optimale contrastresolutie, vlekreductie en grensopsporing. Gevormd met sc.i-technologie, is S40 ideaal voor oppervlakkige en buikweergave met betere duidelijkheid en betere continuïteit van structuren.

De Harmonische Weergave van de impulsinversie

 

De harmonische signalen worden volledig bewaard zonder degradatie van de akoestische informatie. Makend het voor S40 mogelijk om gedetailleerde beelden op hoog niveau te nemen en contrastresolutie te verbeteren door lawaai en rommel in de visualisatie van subtiele letsels, vasculaire stukken etc. te verminderen.

Auto-adaptieve Weergaveverwerking

Deze technologie die in S40 wordt gebruikt kan de akoestische snelheid in verschillende gebieden automatisch aanpassen om de resolutie en het contrast te verbeteren.

De krachtige, professionele metingshulpmiddelen staan u toe om een nauwkeurige en snelle diagnose te geven. De metingspakketten van S40 zijn ruim van toepassing op cardiologie, OB/GYN, radiologie, anesthesiology, musculoskeletal afdeling enz. De systemen op hoog niveau van de ultrasone klankdiagnose verstrekken uitstekende oplossingen voor zowel volwassenen als pediatrie. U kunt klinische besluiten met groter vertrouwen nemen en uw praktijk in nieuwe richtingen uitbreiden.

Cardiologietoepassing

Professionele hartomvormers
--T-STUKsonde (volwassenen en pediatrie)
--Hoge Gefaseerde Frequentie - serie
--Gefaseerd met lage frekwentie - serie
--Micro-convex
Krachtige hartsoftware

Anatomische m-Wijze

 

Dit ging harttechnologieeigenschappen vooruit drie curseurs die bij om het even welke positie en hoek kunnen gelijktijdig worden geplaatst. S40 biedt de beste benadering van het verminderen van tijd-per-patiënt aan, terwijl het handhaven van kenmerkende precisie naast de standaard harteigenschappen, die al informatie zelfs in hard-aan-aftastensituaties verwerven met het moeilijke hart plaatsen.

Spanningsecho

De spanningsecho is de combinatie van 2D echocardiografie met een fysieke of farmacologische spanning, die kan bepalen hoe de hartspieren aan spanning antwoorden en hoofdzakelijk gebruikt om kransslagaderziekte te diagnostiseren en te evalueren. Het S40's-pakket van de spanningsecho komt met een volledig geïntegreerde en gemakkelijk programmeerbare interface die kan worden aangepast om uw behoeften te passen. Deze eigenschappen moeten helpen een gestroomlijnd werkschema voor en muurmotie leveren die noteert rapporteert.

De Weergave (TDI) van weefseldoppler

De weergave van Weefseldoppler in S40 kan snelheden en andere klinische informatie verstrekken over myocardiale functies. Het vergemakkelijken van klinische artsen wanneer het analyseren met geregistreerde moties in verschillende delen van de patiënt hoort voor vergelijking.

 


Intima-middelen Dikte (IMT)

De geautomatiseerde meting van de intima-Middelen Dikte van de slagadermuur van de halsslagader is een wijdverspreide functie. Wat S40 onderscheidt is dat het onmiddellijke en nauwkeurige Gemiddelde en Maximum index bij de aanraking van één enkele knoop verstrekt.


S40 verstrekt superieure endovaginalweergave evenals uitstekende foetale weergave voor beide 2D en 4D-aanwinsten. S40 is een uitvoerig weergavesysteem dat wordt gebouwd om de meest veeleisende aan behoeften van vandaag, van diepe buik te voldoen, vasculair aan oppervlakkige stukken.

Verloskunde & Gynaecologietoepassing

3D in real time (4D)
Dank aan verhoogde fysieke kanalen, hoge framesnelheid en vooruitgangstechnologieën, de 4D-weergave van S40 levert vlotte beweging van foetus en biedt uitvoerige 4D-aanwinst, gegevens die, en post-verwerkt functionaliteit teruggeeft aan.

Elastography c-Xlasto
voorziet S40 van een nieuwe methode om de arts te steunen in de beoordeling van van weefselelasticiteit. De verschillen in weefselreactie worden ontdekt en in realtime door de elastographyalgoritmen door verschillende grafische vertegenwoordiging gevisualiseerd, die bijzonder nuttig kan zijn in het analyseren van borst, schildklier en musculoskeletal structuren.

Panoramische Weergave
S40 verstrekt panoramische weergave in real time voor omvangrijke organen en massa's voor gemak van meting en kenmerkende efficiency. Snel producerend nauwkeurige informatie over de positie van letsels.

Trapezoïdeweergave
Vergrotend het gebied van mening door 30%, kan de trapezoïdale weergave het aftastenvermogen voor grote letsels verbeteren.

Radiologietoepassing

Volledige waaier van omvormers
Met inbegrip van Convexe, Lineaire, Endocavity, l-Vorm intraoperative sonde, enz.
Een breed frequentiegebied

Volledige weergavetechnologie

De visie die uw constante ontwikkeling drijft en uitstekende zorg aan patiënten verstrekt is dezelfde visie die in S40 gaat
 
Omvormers van Sonoscape S40 
 
128 elementen lineaire serie Vasculaire L741 (, Stukken, MSK enz.), 416MHz/46mm
192 elementen lineaire serie Vasculaire L742 (, Stukken, MSK enz.), 4-16MHz/38mm
256 elementen lineaire serie Vasculaire L752 (, Stukken, MSK enz.), 4-16MHz/52mm
128 elementen convexe serie C344 (Buik, Verloskunde, Gynaecologie), 2-6.8MHz/R40mm
128 elementen convexe serie C322 (Buik, Biopsie), 2-6.8MHz/R20mm
192 elementen convexe serie C353 (Buik, Verloskunde, Gynaecologie), 2-6.8MHz/R50mm
128 elementen convexe serie (Pediatrische) C611, 4-13MHz/R8mm
80 gefaseerde elementen - serie 2P2 (Hart, Transcranial), 1-6MHz
80 gefaseerde elementen - serie 3P1 (Hart, Transcranial), 1-6MHz
96 gefaseerde elementen - serie 5P2 (Hart, Pediatrische Transcranial,), 3-9MHz
96 gefaseerde elementen - serie 8P1 (Hart, Pediatrische Transcranial,), 4-12MHz
128 elementenendocavity 6V1 (Gynaecologie, Verloskunde, Urologie), 3-15MHz/R11mm
192 elementenendocavity 6V3 (Gynaecologie, Verloskunde, Urologie), 3-15MHz/R10mm
128 elementenendocavity ec9-5 (Urologie, Gynaecologie, Verloskunde), 3-15MHz/R8mm
Volumetrische convexe serie vc6-2 (Verloskunde, Buik, Gynaecologie), 2.2-6MHz/R40mm
 
Hoog - ECHO van Doppler van de Beëindigenkleur de Scanner van de Karretjeultrasone klank voor het Ziekenhuis

Contactgegevens
Guangzhou MeCan Medical Limited

Contactpersoon: Mr. Andy

Tel.: 86-159-8923-0468

Fax: 86-159-8923-0468

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)