Guangzhou MeCan Medical Limited

                                        Één - de Leverancier van de Eindemedische apparatuur

Thuis

Guangzhou MeCan Medical Limited

Certificaat
Van goede kwaliteit het materiaal van de laboratoriumanalysator voor verkoop
Van goede kwaliteit het materiaal van de laboratoriumanalysator voor verkoop
hello, was de installatie van de RX-eenheid een succes. allen is o.k. en ik heb een zeer goed beeld. DANK U

—— Biomedische Ingenieur van Senegal

Van Dr. Salman Hasan, Arts van Nigeria Hello hebben wij de radio geïnstalleerd en wij zijn werkelijk tevreden met zijn verrichting.

—— Dr. Salman Hasan

Mecan Medical Company beperkte: Ik heb hen voor hun eerlijkheid geprobeerd Ik heb hun producten voor Goede Kwaliteit getest

—— Dr. Emma Adapoe, Ghana, Afrika

Ik ben online Chatten Nu

Guangzhou MeCan Medical Limited

1 2 3 4
Guangzhou MeCan Medical Limited Guangzhou MeCan Medical Limited Guangzhou MeCan Medical Limited Guangzhou MeCan Medical Limited
Team van de MeCan het Medische Verkoop Bureauontvangst Medisch toon Zaal Medisch toon Zaal

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : MeCan
Aantal werknemers : 100~200
Jaarlijkse omzet : 20000000-30000000
Opgericht Jaar : 2006
Export pct : 70% - 80%

     Guangzhou MeCan Medical Limited is van het professioneel medische en de fabrikant en een leverancier laboratoriummateriaal. Wij nemen hoofdzakelijk in het leveren van verschillende soorten medische apparatuur, laboratoriummateriaal in dienst die op de ziekenhuizen en klinieken, scholen en universiteiten worden gebruikt.

 

      Onze hoofdproducten omvat Laboratoriummateriaal, Ultrasone klankmachine, Gehoorapparaat, CPR-Mannequins, Röntgenstraalmachine en Toebehoren, Vezel en Videoendoscopie, ECG&EEG-Machines, Anesthesiemachines, Ventilator, het Ziekenhuismeubilair, Elektrische Chirurgische Eenheid, Werkende Lijst, Chirurgische Lichten, Tandstoelen en Materiaal, Oftalmologie en ENT Materiaal, Eerste hulpmateriaal, Lijkkoelingseenheden, Medisch Veterinair Materiaal, enz.

 

      De partners wie wij werken met omvatten sommige beroemde lokale Chinese fabrieken. Bovendien, wij hebben goede verhoudingen met vele fabrieken. Daarom is de prijs van de onze meeste producten concurrerend en voor na-verkoopt de dienst. Onze visie moet één van het beste en de van het meest professionele one-stop medische en leverancier laboratoriummateriaal in China zijn.

 

     Naar deze Visie, hebben wij onze markt in verschillende landen, bijvoorbeeld, wij hebben cliënten onderzocht die van Afrika (als Nigeria, Zuid-Afrika, Zimbabwe, Kenia, Zambia, Namibië, de Kongo, Oeganda, enz.), Zuidoost-Azië, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa, en Midden-Oosten, enz. zijn.

      In de afgelopen jaren, stelt ons bedrijf onze zaken eerst met de beheersfilosofie van in werking „Klant, de Dienst voor altijd“. Wij zijn trots van het steunen met onze perfecte kwaliteit van producten en geschikte de dienstsystemen. Ons netwerk van de Productverkoop bijna 200 landen en gebieden omvatten, meer dan 2000 ziekenhuizen, klinieken, en schoollaboratoria die.

 

     Ons voordeel: Fabrieksprijs, Superieure kwaliteitsproduct met de uitstekende dienst, en snelle levering. De naverkoopdienst wordt gewaarborgd door garanties op lange termijn en uitstekende technische ondersteuning.

 

     Medische MeCan is uw eerste keus van materiaal voor de ziekenhuizen en klinieken, en schoollaboratoria.

 

 

Contactgegevens
Guangzhou MeCan Medical Limited

Contactpersoon: Mr. Andy

Tel.: 86-159-8923-0468

Fax: 86-159-8923-0468

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)